Cara Pos

BAGAIMANA UNTUK POS:

Langkah 1: Pilih subkategori senarai/iklan anda (bawah kategori masing-masing) yang menghuraikan apa yang anda ingin jual, pasarkan, atau tarik minat bakal pekerja. Jika senarai/iklan anda tiada subkategori spesifik/khusus untuknya, anda boleh pilih sama ada subkategori "lain-lain" atau yang bertulis kata "lain" (cth. "Khidmat Lain" atau "Jawatan Lain"). 

Langkah 2: Isi semua petak diperlukan, kecuali emel (anda boleh pilih untuk tunjuk ia dalam senarai/iklan atau tak). Tajuk senarai/iklan anda, mesti ringkas menghuraikan apa barang/produk/khidmat/jawatan yang anda ingin iklankan. Elak letak harga, gaji, nombor fon, emel atau kata-kata promosi pada petak tajuk itu. Juga, elak muat naik gambar yang mengandungi nombor fon dan nama kontak. 

          Contoh Tajuk Senarai yang Sesuai:

          Proton Satria GTI 2015 Enjin Model Baru

             atau

          Proton Satria GTI 2015 Tip Top Condition

             atau

          Monitor LCD 18.5 Inch - SAMSUNG SyncMaster SA10

Harga (di petak harga), gaji (di petak gaji), nombor fon (di petak fon), emel (petak emel) dan kata-kata promosi (di petak huraian) hendaklah dimasukkan dalam petak masing-masing.         

Langkah 3: Klik butang "Pos" senarai anda sesudah lengkap mengisi petak-petak yang wajib diisi.

Langkah 4: Sahkan senarai anda melalui emel yang anda berikan tadi (jika anda tak log masuk atau bukan pengguna berdaftar), dan klik pautan diberi di emel untuk sahkan senarai anda. Kemudian, senarai (iklan) anda akan dimoderate untuk memastikan kualiti senarai terjaga dan terhindar daripada apa-apa pos spam atau yang tak sesuai. Akhirnya, sekitar 30 minit (atau kurang) ke 1 jam akan diambil untuk senarai anda dipaparkan di web. Terima kasih.

Iklan DASAR di SEMUA LAMAN

Ini ialah cubaan widget untuk diterbitkan di DASAR SEMUA LAMAN.